Zašto s djecom posjetiti ATP Croatia Open Umag?

Vrijeme radnje: 22.7.2017.

Već 5 godinu zaredom vraćamo se na Croatia Open Umag te smo od prvotnih skeptičara postali gorljivi zagovornici ovog teniskog eventa. Ipak, posve otvoreno, nama je tenis u drugom planu, a privlače nas popratni sadržaji. Svake godine, ovisno o sponzorima,  tu se nađe pregršt igra, a moguće je osvojiti i pokoju nagradu što djecu uvijek veseli.  Obično je dovoljno samo pratiti žamor djece i brzo se nađe najzanimljiviji dio. Ove je godine to bio dio s mobitelima, a bilo je tu i igre memory, fotkaone te dio za vježbanje gdje je Viktor pomno vježbao kako bi osvojio sok.

I sami organizatori su svjesni koliko su djeca važna publika pa u program uvijek uvrste dodatni sadržaj za mališane. Međutim, dječji program je ujutro, a gourmet dio koji je drugi razlog zašto pohodimo ATP Umag, počinje tek u 18h.  Sasvim je jasno da gladuši poput nas između jutarnjeg i večernjeg posjeta biraju onaj večernji kada možemo i omastiti brk.  Fuži s tartufima su uvijek na našem meniju (vjerojatno smo jedni od većih potrošača tartufa po glavi obitelji), a nerijetko probamo i domaće kobase, sireve i ostale poslastice.

U kasnijim satima nude se i zanimljivi koncerti, no, nemojmo se zavaravati, njih ćemo posjećivati kada djeca krenu na fakultet. Početak od 23h je ipak preambiciozan za obitelji s malom djecom…

Jedva čekamo idući Croatia Open Umag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: